Tapahtumat

Torstai 23.5.

Granipäivä | Granidagen

Perinteinen Granipäivä täyttää Kauniaisten keskustan ja tunnelma Granin olohuonessa Momsissa on sen mukainen! Klo 19 alkaen Momsiin saapuu Duo Kati ja Matti Saarinen.

20 vuotta musiikkia yhdessä tehneiden Kati (laulu) ja Matti (kitara) Saarisen duo värittää tutut kappaleet uusilla, syvillä ja kirjavilla tunnelmilla. Illan aikana kuullaan huolella valittu kimara jazz-, iskelmä-, pop- ja folkhelmiä.

Tule nauttimaan Momsin ruoka- ja juomatarjoiluista jo hyvissä ajoin ennen keikkaa, sen aikana ja jälkeen! Muistathan after work -tarjouksemme klo 14-18!

0,5l Mallaskoski Premium Pils 5% 7,20€
12cl Murviedro Collección | Verdejo 6€
12cl Murviedro Collección | Tempranillo 6€
12cl Talon kuohuviini 6€

7.6.-19.6.

Ocean Bistro

TULOSSA

19.4.-2.6.2024

Parsaviikot

Tervetuloa herkuttelemaan Momsin parsaviikoille ja nostamaan malja kevään ja parsan kunniaksi! Meillä pääset uppoutumaan parsan lumoavaan maailmaan, joka on inspiroinut ruokakulttuuria vuosisatojen ajan. Olitpa sitten pitkäaikainen parsafani tai vasta aloitteleva maistelija, parsaviikkomme tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä jokaisen makuun. Kevät ja parsa – elämän parasta aikaa!

maanantai-lauantai || klo 14-18

After Work

0,5l Mallaskoski Premium Pils 5% 7,20€
12cl Murviedro Collección | Verdejo 6€
12cl Murviedro Collección | Tempranillo 6€
12cl Talon kuohuviini 6€

Klo 19:00

Keskiviikkovisa

Baaripähkinän tietovisa joka keskiviikko klo 19:00. Ei maksa mitään. Tule yksin tai kerää maks. 5 hengen joukkue – 3 parasta joukkuetta palkitaan!

Tervetuloa visailemaan!!

Silloin tällöin lauantaina

Karaoke

Momsin JJ-karaoke viihdyttää Granin kultakurkkuja – toivottavasti myös kuulijoita – säännöllisen epäsäännöllisesti lauantaisin. Seuraa Momsin somea, niin tiedät milloin aika avata ääni!