TERVETULOA MOMSIN UUSILLE NETTISIVUILLE

Kuulemme erittäin mielellämme palautetta uusista sivuistamme, ja kehitysehdotukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Ota rohkeasti yhteyttä lähettämällä viesti sivun oikeasta yläkulmasta.

Tapahtumat

19.4.-2.6.2024

Parsaviikot

Tervetuloa herkuttelemaan Momsin parsaviikoille ja nostamaan malja kevään ja parsan kunniaksi! Meillä pääset uppoutumaan parsan lumoavaan maailmaan, joka on inspiroinut ruokakulttuuria vuosisatojen ajan. Olitpa sitten pitkäaikainen parsafani tai vasta aloitteleva maistelija, parsaviikkomme tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä jokaisen makuun. Kevät ja parsa – elämän parasta aikaa!

1.5.2024

Vappubrunssi

Tervetuloa Momsin vappubrunssille! Jätä picnic-eväiden haalinta ja sääriski muiden murehdittavaksi, ja tule nauttimaan Vapusta ihanien ruokiemme, pirskahtelevan juoman ja lämpimän henkilökuntamme luokse. Tai jos aurinko sattuukin paistamaan, on Momsin terassi place-to-be myös Vappuna.

Kurkkaa vappubrunssin tarjonta alta ja varaa pöytäsi pian!

Hinta 55 € per hlö, lapset 22,50€

Katso lisää →

Silloin tällöin lauantaina

Karaoke

Momsin JJ-karaoke viihdyttää Granin kultakurkkuja – toivottavasti myös kuulijoita – säännöllisen epäsäännöllisesti lauantaisin. Seuraa Momsin somea, niin tiedät milloin aika avata ääni!

Seuraava karaoke-ilta lauantaina 11.5. – tervetuloa!

TULOSSA

Äitienpäivä

maanantai-lauantai || klo 14-18

After Work

0,5l Mallaskoski Premium Pils 5% 7,20€
12cl Murviedro Collección | Verdejo 6€
12cl Murviedro Collección | Tempranillo 6€
12cl Talon kuohuviini 6€

Klo 19:00

Keskiviikkovisa

Baaripähkinän tietovisa joka keskiviikko klo 19:00. Ei maksa mitään. Tule yksin tai kerää maks. 5 hengen joukkue – 3 parasta joukkuetta palkitaan!

Tervetuloa visailemaan!!