• Kauppakeskus Grani Promenadi 1, 02700 Kauniainen

Kantis

Ravintola Momsin kanta-asiakaskortti on ladattavissa osoitteesta:

www.ravintolamoms.fi/liity

Lataamalla Momsin kanta-asiakaskortin puhelimeesi pääset nauttimaan kuukausittain vaihtuvista eduista. Alla olevien etujen lisäksi voit kerryttää lounasruokailuista leimoja ja muista ruokailuista saat 3% bonusta. Bonusta voit käyttää vapaasti ravintola Momsissa maksamiseen.

MARRASKUUN
KANTA-ASIAKASTARJOUKSET MOBIILIKORTILLA

Staropramen Dark Lager 4,4%
7,20 € ( 7,90 € )
Staropramen Dark on paahtomaltainen olut, jonka muutoin makean karamellisessa ja kaakaoisessa maussa on havaittavissa myös kuivahedelmäisiä nyansseja sekä ruisleipäisiä piirteitä.

Provetto Brut 75 cl
19,00 € ( 30,00 €)
Provetto on italialaistyyppinen kuohuviini, joka on valmistettu käsin poimituista espanjalaisista rypäleistä, jotka ovat saaneet kypsyä aurinkoisessa ja lämpimässä ympäristössä Iberian niemimaalla. Upean pirskahteleva, hieman sitrusarominen kuohuviini arjen pieniin juhlahetkiin! Oivallinen seuralainen myös kalalle ja äyriäisille.

 

Vinã Albali Tempranillo Organic 75 cl
19,00 € ( 30,00 €)
Keskitäyteläinen viini, jossa paahteisuutta ja mustaherukkaa. Sopii hyvin tapas-tyyppisille pikkusuolaisille sekä lihaisille pataruoille.

 

Viña Albali Verdejo Organic 75 cl
19,00 € ( 30,00 )
Hurmaavan aromaattinen luomuviini Espanjasta. Kuiva valkoviini jonka tuoksussa kypsää päärynää sekä melonia. Maku on raikkaan hapokas.

 

Hogan’s French Revelation 4,8%
6,70€ 0,33l (7,70€)
Pohjoisranskalaisia siidereitä mukaileva pehmeä ja erittäin maukas still siideri. Erittäin hedelmäinen, aidon omenainen ja kypsä siideri.

Hogan’s French Wild Elder 4%
6,70€ 0,33l (7,70€)
Puolimakea still siideri. Maustettu seljankukkamehulla, lopputuloksena erittäin raikas ja makoisa janonsammuttaja.
Hogan’s siiderit valmistetaan ainoastaan puristetusta siideriomenoiden mehusta (ja perryt perrypäärynän mehusta). Tiivistemehuja ei käytetä. Hogan’s siiderit ja perryt ovat luonnollisesti käytettyjä, perinteisiä – ja erittäin maukkaita!