• Kauppakeskus Grani Promenadi 1, 02700 Kauniainen

Kantis

Ravintola Momsin kanta-asiakaskortti on ladattavissa osoitteesta:

www.ravintolamoms.fi/liity

Lataamalla Momsin kanta-asiakaskortin puhelimeesi pääset nauttimaan kuukausittain vaihtuvista eduista. Alla olevien etujen lisäksi voit kerryttää lounasruokailuista leimoja ja muista ruokailuista saat 3% bonusta. Bonusta voit käyttää vapaasti ravintola Momsissa maksamiseen.

 

KESÄKUUN
KANTA-ASIAKASTARJOUKSET MOBIILIKORTILLA

Lataa mobiilikortti osoitteessa www.ravintolamoms.fi/liity

Branca – kaakao
6,90€ (8,50€)
Brancamenta likööri & kaakao & kerma

Krombacher Dark 50cl 4,4%

7,50€ (7,90€)
Tumma, täyteläisen paahteinen ja rungoltaan sopivan tukeva. Tätä on uudistunut Krombacher Dark! Makumaailma on mukavan kuiva, paahtunut mallas hallitsee, mutta mukana on myös miellyttävä humalan puraisu.

Westons Caple Rd, Iso-Britannia 33cl 5,2%
6,80 € ( 7,50 € )
Kuiva, hienostunut ja täyteläinen craftsiideri, jonka mausta löytyy tammen ja savun aromeja. Siiderin valmistukseen on käytetty Herefordshiren alueen omenoista puristettua mehua ja sitä on kypsytetty 18 kuukautta. Nimensä siideri on saanut Westonsin tilalle johtavan tien mukaan.

Provetto Brut 75 cl
22
,00 € ( 30,00 €)
Provetto on italialaistyyppinen kuohuviini, joka on valmistettu käsin poimituista espanjalaisista rypäleistä, jotka ovat saaneet kypsyä aurinkoisessa ja lämpimässä ympäristössä Iberian niemimaalla. Upean pirskahteleva, hieman sitrusarominen kuohuviini arjen pieniin juhlahetkiin!

Vinã Albali Tempranillo Organic 75 cl
22,00 € ( 32,00 €)
Keskitäyteläinen viini, jossa paahteisuutta ja mustaherukkaa. Sopii hyvin tapas-tyyppisille pikkusuolaisille sekä lihaisille pataruoille.

Viña Albali Verdejo Organic 75 cl
22,00 € ( 32,00 )
Hurmaavan aromaattinen luomuviini Espanjasta. Kuiva valkoviini jonka tuoksussa kypsää päärynää sekä melonia. Maku on raikkaan hapokas.

melonia. Maku on raikkaan hapokas.