TARJOILEMME LOUNASTA NORMAALISTI

LÄPI KESÄN MA-PE 10.30-14.30!

 

HEINÄKUUSSA SULJEMME PERJANTAINA SEKÄ LAUANTAINA KLO 00.00

VALOMERKKI 23.30

 

NÄHDÄÄN MOMSISSA!

Meistä

Hyvän juoman, ruoan ja mielen ravintola Kauniaisten keskustassa.

 

Granin oma olohuone

Moms avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 2006. Siitä lähtien olemme palvelleet Granin arvokasta asiakaskuntaa sekä satunnaisempia ohikulkijoita vahvalla intohimolla. Vuosien varrelle on mahtunut paljon iloa, hyvää ruokaa & juomaa, kohtaamisia ja tunnetta. Muutamia kuoppia on myös matkan varrelle osunut. Mutta yrittämisestä ja halusta kehittyä ei Momsissa ole koskaan jäänyt kiinni – eikä jää.

Loppuvuodesta 2023 teimme merkittäviä muutoksia toimintaamme, minkä myötä olemme luottavaisia, että olemme nyt ja jatkossa entistä paremmin luottamuksenne arvoisia. Arvostamme asiakkaitamme ja vaalimme ruoka- ja juomatuotteidemme sekä palvelun korkeita laatuvaatimuksiamme joka päivä. Haluamme myös kuunnella teitä, joten risut, ruusut ja kaikki muukin palaute on enemmän kuin tervetullutta!

Bistroruokaa suurella sydämellä

Olemme tarjoilleet teille 18 vuoden ajan ruokaa arkilounaista suuriin juhlahetkiin, ja joka kerta se on meille kunnia-asia. Arvostamme kaikessa tekemisessä laadukkaita raaka-aineita, joista loihdimme jokaisen annoksen käsin alusta loppuun. Ruokalistamme rungon muodostavat muutamat Momsin klassikot, kuten etanat ja Grani Burger. Listaltamme löytyy aina myös laadukasta lihaa ja kalaa sekä luonnollisesti myös kasvisruokaa. Pyrimme helposti lähestyttäviin annoksiin mutta laadusta emme tingi ikinä. Ajoittain haluamme tuoda teille myös vähemmän tuttuja vaihtoehtoja, joita kannustamme rohkeasti kokeilemaan.

Kuten kaikessa, niin myös ravintolaruoan kohdalla ammattilaiset ovat epäonnistuneet useammin kuin amatöörit ovat edes yrittäneet. Olemme kuitenkin luottavaisia, että tämän päivän Momsissa ette tule pettymään! Ja silti kuten hyvä viini, niin myös me kehitymme joka päivä…

Momentin restaurants

Olemme osa Momentin Restaurants -yhtiötä. Momsin lisäksi yhtiömme operoi 9 ravintolaa Helsingissä.

Maankuulut Kalaravintolamme ovat muovanneet Suomen olutkulttuuria jo 1990-luvun alusta lähtien, jolloin avasimme Janoisen Lohen Taka-Töölöön ja Vastarannan Kiisken, nykyään Etu-Töölössä. Tänä päivänä Kalaravintoloita on yhteensä kuusi kappaletta, edellämainittujen Lohen ja Kiisken lisäksi Kaunis Kampela (Lauttasaari), Hilpeä Hauki (Vaasankatu), Punavuoren Ahven ja Leijuva Lahna (Kamppi).

Kalaravintoloiden lisäksi palvelemme asiakkaita laatujuomien, rennon ympäristön ja palvelun kera legendaarisessa Black Door -olutravintolassa, Tommy Knockerissa sekä Kulmakippolassa, jotka kaikki sijaitsevat Helsingin keskustassa Iso Roobertinkadun ympäristössä.

Katso lisää

Meille töihin

Meillä henkilöstö viihtyy ja jotkut työntekijämme (”morelaiset”) ovat olleet talossa jopa vuosikymmeniä. Toki kaipaamme ajoittain myös uutta verta riveihimme – kokeneita alan ammattilaisia sekä nousevia tähtiä – joten olet aina tervetullut hakemaan meille töihin allaolevan linkin kautta.

Morelaisuuden lisäksi meillä olet osa perheomisteista Momentin Group -konsernia, johon kuuluu vuosikymmenien varrella johtavaksi kasvanutta osaamista ravintoloiden lisäksi panimotoiminnasta, maahantuonnista ja laadukkaiden juomatuotteiden vähittäiskaupasta – Suomen lisäksi myös Baltian maissa.

Hae töihin ja katso lisää