• Kauppakeskus Grani Promenadi 1, 02700 Kauniainen

Kantis

Ravintola Momsin kanta-asiakaskortti on ladattavissa osoitteesta:

www.ravintolamoms.fi/liity

Lataamalla Momsin kanta-asiakaskortin puhelimeesi pääset nauttimaan kuukausittain vaihtuvista eduista. Alla olevien etujen lisäksi voit kerryttää lounasruokailuista leimoja ja muista ruokailuista saat 3% bonusta. Bonusta voit käyttää vapaasti ravintola Momsissa maksamiseen.

 

HUHTIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUKSET MOBIILIKORTILLA

Provetto Brut 75 cl
19,00 € ( 30,00 €)
Provetto on italialaistyyppinen kuohuviini, joka on valmistettu käsin poimituista espanjalaisista rypäleistä, jotka ovat saaneet kypsyä aurinkoisessa ja lämpimässä ympäristössä Iberian niemimaalla. Upean pirskahteleva, hieman sitrusarominen kuohuviini arjen pieniin juhlahetkiin! Oivallinen seuralainen myös kalalle ja äyriäisille.

Vinã Albali Tempranillo Organic 75 cl
19,00 € ( 30,00 €)
Keskitäyteläinen viini, jossa paahteisuutta ja mustaherukkaa. Sopii hyvin tapas-tyyppisille pikkusuolaisille sekä lihaisille pataruoille.

Viña Albali Verdejo Organic 75 cl
19,00 € ( 30,00 )
Hurmaavan aromaattinen luomuviini Espanjasta. Kuiva valkoviini jonka tuoksussa kypsää päärynää sekä melonia. Maku on raikkaan hapokas.

Mallaskoski Frühlingsbier 50cl
8,00€ ( 8,60€ )
Saksalaisen perinteen mukaan Frühlingsbier on ensimmäinenmerkki kevään saapumisesta ja Mallaskosken suodattamaton HellerBock on siihen oiva valinta. Tässä oluessa yhdistyy maukasjuotavuus, suodattamattoman ja tuoreen lagerin raikkaat aromit ja6% vahvuudella hyvä juotavuus.

Mallaskoski Red Ginger Ale 33cl
6,20€ ( 7,20€ )
Mallaskoski Ginger on punertava inkiväärillä maustettu red ale. Maltaina pale ale, caramel amber, crystal, black ja chocolate. Humalana centennial.

Helsinki Lonkero 33cl
7,20€ ( 7,90€ )
Erittäin raikas veriappelsiinilla maustettu long drink, jonka pohjana toimii Helsinki Distilling Companyn oma Helsinki Dry Gin.

Westons Caple road siideri 33cl
6,80€ ( 7,60€ )
Kuiva, hienostunut ja täyteläinen craftsiideri, jonka mausta löytyy tammen ja savun aromeja. Siiderin valmistukseen on käytetty Herefordshiren alueen omenoista puristettua mehua ja sitä on kypsytetty 18 kuukautta. Nimensä siideri on saanut Westonsin tilalle johtavan tien mukaan.